Geen objecten gevonden

Nieuwsbericht

Nieuwe datum voor ons MRA Woondebat: 11 maart a.s.

Publicatiedatum: 25-02-2021

Ons uitgestelde Woondebat met landelijke politici over Wonen in de Metropoolregio Amsterdam gaat alsnog door op donderdag 11 maart a.s. 18.00 - 19.30 uur.

 

Nadat we op 18 februari op een heel laat moment helaas het geplande woondebat moesten cancelen vanwege een ingelast debat in de Tweede Kamer, zijn zes landelijke partijen in de Tweede Kamer bereid gevonden om alsnog naar Amsterdam te komen (live of in elk geval online) voor een MRA Woondebat. Samen met Pakhuis de Zwijger en stichting !Woon organiseren we dit nu op donderdagavond 11 maart 2021 van 18.00 - 19.30 uur. Het is live online te volgen via de site van Pakhuis de Zwijger. 
Deelnemers: 

  • Daniel Koerhuis, VVD
  • Faisal Boulakjar, D66
  • Julius Terpstra, CDA
  • Matthijs van Neerbosch, PvdA
  • Paul Smeulders, Groen Links
  • Sandra Beckerman, SP

Wat speelt er, wat zijn de inspanningen van de woningcorporaties voor nieuwbouw, vitale wijken en verduurzaming; en hoe kan nieuw rijksbeleid bijdragen aan een betere snellere aanpak in onze Metropoolregio Amsterdam. Een vierde onderwerp is de rechtspositie van huurders in de particuliere sector.
Kijken kan via de website van De Zwijger. Kijk bij voorkeur via de Zoom aanmeldlink, dan kun je meedoen aan de chat. Ook wordt het hele debat opgenomen en is het vanaf de volgende dag via dezelfde link nog terug te kijken.

Debatpagina op website van Pakhuis de Zwijger

 

 

 

 

 

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden